Nieuws van het Bestuur

Beste Veteranen uit Winterswijk en omgeving.


Het is alweer een lange tijd dat we bij het inloophuis aan de Torenstraat 9 te Winterswijk zijn geweest. De saamhorigheid die we daar hadden gaf ieder een goed gevoel. Dat we echter, door verkoop, uit het pand moesten was een behoorlijke tegenvaller voor ons. Maar Veteranen zijn wel gewend aan tegenvallers. In maart kregen wij ook nog te maken met Covid-19. Corona is enigzins te vergelijken met een ‘sluipschutter’. Je ziet hem niet, maar zo’n ‘sluipschutter’ veroorzaakt wel slachtoffers en derhalve moeilijk te bestrijden. Kortom, we zullen nog een hele poos geduld moeten hebben om dit virus te overwinnen. Dat het gaat lukken, daar twijfelen we niet aan.


Om de kwetsbare groep Veteranen met een respectabele leeftijd van 60+ te beschermen heeft het veteranencomité destijds besloten om voorlopig geen inloopmiddagen meer te houden. Tevens moeten wij ons ook houden aan de coronaregels die door de RIVM en onze regering zijn vastgesteld.
Zodra het kan zullen wij uiteraard de draad in de inmiddels nieuwe fantastische locatie weer oppakken. De inloopmiddagen zullen in de toekomst worden gehouden in het gebouw van Boogie Woogie aan Roelvinkstraat 2 te Winterswijk. Een prachtige locatie waarin we in de toekomst veel plezier zullen beleven.


Tot slot willen wij u mededelen dat Marco Mulder, onze penningmeester, het comité om privé-redenen heeft verlaten. Wij respecteren zijn keuze.
Als Comité willen wij hem hartelijk danken voor het werk, door hem verzet m.b.t. de realisatie van het Veteranen Comité Winterswijk.
Gelukkig hebben wij een nieuwe penningmeester gevonden. Het is Jan Willem Tenkink en wij hebben hem van harte welkom geheten in zijn 1e comité vergadering.

Vriendelijke groet,
Bestuur van het Veteranen Comité Winterswijk